EVENTS
Bij Le Coq D’Harlembois pikken we graag in op speciale gelegenheden. Hierbij serveren wij een volledig aangepaste menu met alles erop en eraan. Wil jij deel uitmaken van een van onze evenementen? Reserveer dan zeker jouw plekje!
Menu valentijn - 14 februari
Valentijns menu
Op het vel gebakken skrei, Mechelse asperge, Hollandse saus
Of
Carpaccio van Holstein rund, truffelolie, schaafsel van parmezaan
~
Groenlandse heilbot, aardappelmandje, vadouvansaus
Of
Sappig kalfsheupje, aardappelkroketjes, mosterdsaus
~
Mille-feuille van witte chocolade en rode bessen
Of
Irish coffee
- Vrijdag 14 februari
- 60 euro pp.
- 76 euro p.p inclusief wijn
- Valentijnssetting
FRUITS DE MER 1-2 maart en 5-6 april
OP RESERVATIE
6 oesters - langoustines - venusschelpen - clams - grijze garnalen - kokkels - roze garnalen - kreukels - wulken - krab of kreeft
Wie geen schelpdieren lust kan een warm visgerecht ter vervanging krijgen! Gelieve bij het reserveren te vermelden ‘FDM’ + hoeveel personen krab of kreeft!
Krab: 60 euro p.p.
Krab incl. wijn: 80 euro p.p.
Kreeft: 70 euro
Kreeft incl. wijn: 90 euro p.p.
- zaterdag en zondag middag en avond 1-2 maart
- zaterdag en zondag middag en avond 5-6 april
- Krab: 60 euro p.p.
- Krab incl. wijn: 80 euro p.p.
- Kreeft: 70 euro
- Kreeft incl. wijn: 90 euro p.p.
LUXE BUFFET D’HARLEMBOIS MET DJ EN DANS! - 13 april VANAF 12.00U
OP RESERVATIE Aankomst: Voorgerechten: Alles op bord gedresseerd. Carpaccio, Vitello tonnato, Gepocheerde zalm, Oesters & krabbepoten, Garnalencocktail, Gemarineerde zalm Hoofdgerechten: Desserts: Afsluit: * Pils, Leffe Blond, Omer, zorgvuldig geselecteerde wijnen door onze sommelier, frisdranken en water.
Sprankelend aperitief of mocktail aan tafel met bijservering
~
3 hapjes van de chef
& gerookte heilbot, Diverse hammen met meloen, Boerenpastei …
In buffet. Het beste van Belgisch blauw-wit met cognacroomsausje
~
Liefdevolle vleesbereiding
~
Noordzeevis, kreeftensaus, julienne van jonge prei
Versgebakken flensjes,Chocolademousse, Verschillende taarten, Snoepentrommel,
Soezen en mini boules de Berlin, Ice Cream Store, Volledige selectie aan kazen, ...
Koffie
~
** Met de keuze van het hoofdgerecht.
MENU PASEN 20 en 21 april Pasen en paasmaandag
Glaasje ‘Juve Masana cava’ met diverse hapjes
~
Noordzeekroketje met rivierkreeft en mosseltjes
~
Lamszadel met jus van rozemarijn en aardappelwedges
~
Dessertenbord van onze patissier
~
Koffie met zoetigheden
- 20 - 21 april
- 82 euro pp.
- All-in: bier, wijn, alcoholvrij, softdrinks
- Enkel op reservatie!
- Beperkte à la carte mogelijk