EVENTS
Bij Le Coq D’Harlembois pikken we graag in op speciale gelegenheden. Hierbij serveren wij een volledig aangepaste menu met alles erop en eraan. Wil jij deel uitmaken van een van onze evenementen? Reserveer dan zeker jouw plekje!
FRUITS DE MER - 26-27-28 juli en 20-21-22 september 2024
OP RESERVATIE
6 oesters - langoustines - venusschelpen - clams - grijze garnalen - kokkels - roze garnalen - kreukels - wulken - krab of kreeft
Wie geen schelpdieren lust kan een warm visgerecht ter vervanging krijgen! Gelieve bij het reserveren te vermelden ‘FDM’ + hoeveel personen krab of kreeft!
Krab: 65 euro p.p. 85 euro p.p. incl. wijn
Kreeft: 75 euro p.p. 95 euro p.p. incl. wijn
- vrijdag zaterdag en zondagmiddag 26-27-28 juli
- vrijdag, zaterdag en zondagmiddag 20-21-22 september
- Krab: 65 euro p.p. 85 euro p.p. incl. wijn
- Kreeft: 75 euro p.p. 95 euro p.p. incl. wijn
MENU oudjaar & nieuwjaar 2024 -25
OP RESERVATIE (met DJ om het jaar in te dansen) Champagne Marcel Vézien met fijne hapjes Menu nieuwjaarsdag is idem, het dessertbuffet is vervangen door dessertbord 89euro p.p. en 109 euro p.p. inclusief wijnen. Ook à la carte mogelijk.
~
Duo van kreeft en coquille met daslook
~
Kervelsoepje met snippers gerookte Oosterschelde paling
~
Filet Pur van kalf met Gratin- aardappel en gevulde Sjiitaké
~
Dessertbuffet van onze patissier: 8 soorten
~
Koffie met zoetigheden
~
Glas champagne om te klinken op het nieuwe jaar
MENU Kerstavond & kerstdag - 24 & 25 december 2024
OP RESERVATIE (live optreden van zingende ober op kerstavond)
Live Piano op kerstdag
Glaasje cava 'Juvé Masana' met hapjes
~
Tataki van tonijn mey sesam en wakamé
~
Kreeftensoepje met garnituur
~
Gevulde rollade van parelhoen met Hasselback aardappel en marktgroentjes
~
Kerststronk gemaakt door onze pattisier
~
Koffie met zoetigheden
- Dinsdag avond 24 december
- Woensdagmiddag 25 december
- Kerstavond: 95 euro p.p. all in
LUXE BBQ -14 JULI EN 4 AUGUSTUS VANAF 12.00U
OP RESERVATIE (met zingende ober) Cava met enkele fijne hapjes op het houtvuur Côte à l'os - witte pens - kippenbout lamsheupje - papillot van kabeljauw - gegrild spek opgevulde aardappel - ruime saladbar en diverse koude en warme sauzen Ijsgekoelde sabayon met perzik en merengue Koffie met zoetigheden