MAANDMENU

Elke maand stellen wij een volledig nieuw maandmenu samen, afhankelijk van de seizoensproducten. Er is telkens een keuze mogelijk tussen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten, met of zonder wijn.

In de maand december is er geen vaste maandmenu ( wel tal van suggesties ) 

Vanaf 8 personen werken wij graag een menu uit voor U 

Menu 4t.e.m. 26  januari  

58 euro p.p.
72 euro p.p. inclusief wijn

Reservatie is steeds aangeraden.

MENU JANUARI 

Salade met gebakken kwartelfilet en gebrande mango   of
Terrine van rivierkreeft met saffraansaus 

Gebakken pladijsfilet ‘Meunière’ met frisse salade     of
Kalfstournedos met mosterdsausje en groene boontjes  

Caramel met vanille ijs   of
Irish coffee

MENU FEBRUARI

Op het vel gebakken skrei, Mechelse asperge, Hollandse saus
of Carpaccio van Holstein rund, truffelolie, schaafsel van parmezaan 

Groenlandse heilbot, aardappelmandje, vadouvansaus  of
Sappig kalfsheupje, aardappelkroketjes, mosterdsaus

 

     

Mille-feuille van witte chocolade en rode bessen of Irish coffee

60 euro p.p.
76 euro p.p. inclusief wijn

Vrijdag 14 februari: Valentijnssetting
Reservatie is steeds aangeraden.

60 euro p.p.
76 euro p.p. inclusief wijn

Reservatie is steeds aangeraden.

MENU MAART

Romig aspergesoepje met snippers gerookte zalm of
Vitello tonnato
Gebakken Noorse zalm, risotto, bospaddenstoelen of
Kraaienbiefstuk ‘classic’, sjalottensaus, frisse salade, handgesneden frietjes

IJsparfait van limoen met kletskop of
Irish coffee

MENU APRIL

Lenteglas met grijze gepelde garnalen, kwartelei of
Kroketje van varkenwang, gefrituurde peterselie
Filet van Breskip ‘Archiduc’, pommes duchesses, jonge wortelen of Bouillabaisse, toast, rouille

Fantasie van aardbei of Irish coffee

60 euro p.p.
76 euro p.p. inclusief wijn

Reservatie is steeds aangeraden.