MAANDMENU
Elke maand stellen wij een volledig nieuw maandmenu samen, afhankelijk van de seizoensproducten. Er is telkens een keuze mogelijk tussen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten, met of zonder wijn.
In de maand december is er geen vaste maandmenu ( wel tal van suggesties )
Vanaf 8 personen werken wij graag een menu uit voor U
Menu 4t.e.m. 26 januari
58 euro p.p.
72 euro p.p. inclusief wijn
Reservatie is steeds aangeraden.
MENU JANUARI
Salade met gebakken kwartelfilet en gebrande mango of
Terrine van rivierkreeft met saffraansaus
Gebakken pladijsfilet ‘Meunière’ met frisse salade of
Kalfstournedos met mosterdsausje en groene boontjes
Caramel met vanille ijs of
Irish coffee
MENU FEBRUARI
Op het vel gebakken skrei, Mechelse asperge, Hollandse saus
of Carpaccio van Holstein rund, truffelolie, schaafsel van parmezaan
Groenlandse heilbot, aardappelmandje, vadouvansaus of
Sappig kalfsheupje, aardappelkroketjes, mosterdsaus
Mille-feuille van witte chocolade en rode bessen of Irish coffee
76 euro p.p. inclusief wijn
Vrijdag 14 februari: Valentijnssetting
Reservatie is steeds aangeraden.
76 euro p.p. inclusief wijn
Reservatie is steeds aangeraden.
MENU MAART
Vitello tonnato
Kraaienbiefstuk ‘classic’, sjalottensaus, frisse salade, handgesneden frietjes
IJsparfait van limoen met kletskop of
Irish coffee
MENU APRIL
Kroketje van varkenwang, gefrituurde peterselie
Fantasie van aardbei of Irish coffee
76 euro p.p. inclusief wijn
Reservatie is steeds aangeraden.